• Full width image
  Blåkildekirken
  Et fællesskab hvor budskabet om Jesus forkyndes.
  Læs mere
 • Left content image
  Blåkildekirken
  Vil du høre mere om Jesus?
  Du meget velkommen søndag kl.11:00 Læs mere
 • Right Image
  Blåkildekirken
  Et unikt fællesskab - kom og bliv sat i brandLæs mere

Jesus har gjort store ting i mit liv

Jeg har aldrig været imod kristendom, jeg gik i søndagsskole, hvor jeg fik en berøring af Jesus og har oplevet at Han har hjulpet mig i mit liv, hver gang jeg har haft det svært.

jeg er ikke vokset op i et troende hjem, jeg var hvad man i dag ville kalde psykisk belastet, jeg blev født med en hjerneskade, hvad jeg aldrig fik at vide af min mor, jeg mistede min far i en alder af 3 år, og havde mange tvangshandlinger, der gjorde mit liv til et helvede, havde en god barndom, men da min epilepsi brød ud, da jeg var 12 år, kunne jeg ikke forholde mig til det, det skal lige tilføjes at jeg hele min barndom og en del af min ungdom, prøvede at få min mor til at elske mig, men min mor gav mig kun opmærksomhed når jeg var syg.

Min lillebror fik epilepsi da han var 5-9 måneder, da lægerne ikke kunne finde ud af at stoppe hans anfald, blev hans hjerne ødelagt, så han fik al min mors kærlighed og opmærksomhed, så jeg kom til at hade ham, min sygdom blev værre, så jeg blev indlagt på hospitalet, hvor jeg mødte min første mand. Vi blev gift  og fik 2 børn, men vores ægteskab gik dårligt og vores børn trivedes ikke, de var vanskelige og måtte have speciel hjælp i børnehaven og skolen: Vi blev skilt og jeg fik forældreretten over begge børnene, men jeg kunne ikke passe dem, den ene kom i familiepleje, den anden kom på børnehjem.

Jeg talte med min søns dagplejemor, hun fortalte om Jesus, og jeg kom i forbindelse med andre kristne, hvor jeg også mødte Birte fra Bornholm. Birthe hjalp mig meget, siden er det gået fremad, hvor jeg ikke kunne passe et hus, lave mad og andre ting, kan jeg nu, al ære til Jesus.

Det har ikke været nemt at skrive dette indlæg, men jeg tror andre har levet et liv lige som mit og til dem har jeg skrevet dette, for at i skal vide der er en person som kan hjælpe, JESUS han hjalp mig og Han kan også hjælpe dig!

Lillian