• Full width image
  Blåkildekirken
  Et fællesskab hvor budskabet om Jesus forkyndes.
  Læs mere
 • Left content image
  Blåkildekirken
  Vil du høre mere om Jesus?
  Du meget velkommen søndag kl.11:00 Læs mere
 • Right Image
  Blåkildekirken
  Et unikt fællesskab - kom og bliv sat i brandLæs mere

Straks du begyndte at bede, udgik et ord, og jeg er kommet for at kundgøre dig det. Så mærk dig ordet og agt på Åbenbaringen!  (Daniel 9:23)

Dette var overskriften jeg faldt over i en tekst. Men lad mig begynde fra begyndelsen.

Lørdag morgen for nogle måneder siden stod jeg op tidligt, jeg skulle til frisøren i Gilleleje, en gammel frisør som jeg havde brugt i mange år før hun lukkede forretningen og flyttede den til Gilleleje.

Jeg ankom som aftalt kl. 9:30 og vi begyndte straks at tale om gamle dage, under klipningen spurgte hun mig ,om jeg var bekendt med at jeg manglede en stor del hår bag på hovedet, dette gjorde jeg ikke og da jeg kunne se overraskelsen i hendes ansigt og hun spurgte om jeg selv ville se, så kunne jeg kun sige ja. Jeg blev meget overrasket, for hun havde ikke overdrevet. Weekenden blev derefter meget lang! jeg fik de værste tanker og var inde for Herren flere gange for at spørge til råds og bede om at dette ikke måtte være noget farligt. Frygten overmandede mig!!!

Jeg har med tiden været til mange undersøgelser, igennem mange behandlinger, men intet har hjulpet ,  jeg må konstaterer at hårtabet er konstant, jeg er godt på vej til at blive skaldet. Dette er meget svært, en kamp som jeg har følt jeg skulle klare alene, her tænker jeg ikke på min familie for støtten der har været stor også selv om jeg i mange tilfælde har været meget urimelig over for dem, nej jeg følte mig alene fordi Herren ikke svarede mig, selv om jeg ihærdigt bad fik jeg ikke bønnesvar!!

Men så en aften d. 4. juli faldt jeg over denne tekst i en bog som jeg læser et afsnit af hver aften..

Straks du begyndte at bede!

Du er blevet ved at bede om den samme ting i lang tid, men har ikke fået noget svar. Du kan føle det, som om dine bønner kun er ønsker, der er talt ud i luften, - til ingen nytte. Men sådan er det ikke. Din bøn blev opfanget af Guds øre, allerede da du begyndte at bede. Og hans svar ligger parat. Det er muligt, at du endnu må vente en stund, før du får svaret. Det er ikke altid så let at vide, når det er Guds time. I ventetiden må du blive ved med at bede, men ikke håbløst og utålmodigt.  Ventetiden skal lære dig noget. Og svaret kommer ikke, før du har lært det. Men du skal hele tiden vide: straks du begyndte at bede, hørte Gud dig, og hans svar var parat.

Flere ting er i dag lagt på plads i mit liv, jeg er ikke alene, der bliver passet på mig både af min familie og af Herren.

Dette indlæg skal være en opfordring til dig, som selv føler at du vandre alene ligesom jeg gjorde, Du skal vide at det ikke er tilfældet, Herren hører din bøn fra første dag og er med dig i kampen, derfor søg Herren når du er i trængsel, men glem ikke Herren når du har fremgang, søg Ham også der!

Monica

Straks jeg begyndte at bede

NY TEKST

Denne tekst lagde jeg ud på hjemmesiden omkring 2010, Jeg opgav dengang lægerne jeg skulle så mange forsøg igennem uden de kunne sikre jeg ville få mit hår tilbage. Det var nogle farlige sager de ville fylde mig med noget medicin som gjorde jeg ville modtage solen op til 1000 gange mere end normalt, skulle i lyskasse 3 gange om ugen, pakkes ind for ikke at blive påvirket af den rigtige sol da den ville brænde mig efter kort tid. jeg skulle sygemeldes i flere måneder. Jeg takkede nej til flere specialister og flere forsøg. Jeg fik 6 parykker og forsøgte at leve et normalt liv med det fremmede hår. Jeg accepterede at jeg nu skulle have et hoved uden hår på !!

Men Jesus ville noget andet, efter få måneder begyndte der at komme få hvide bløde hår, hvor der i lang tid intet havde været, jeg turde ikke tænke at det kunne være begyndelsen til ny hår vækst. Men det var det, jeg har i dag mit eget hår på hovedet og farven skiftede fra hvid til næsten sort, en farve som mit hår måske aldrig har været, (kan ikke helt huske det, da det er over 20 år siden jeg har haft min egen hårfarve)

Jeg kan kun konkluderer at Jesus lever og Han udfører mirakler lige så meget som han gjorde da han gik på jorden.

Jeg takker og priser Jesus, at jeg må være en af hans, det er bare så stort.

Min opfordring til dig giv ikke op, tro på at Jesus er den som han siger han er, og at du er beskyttede under hans pragtfulde medmenneskelige egenskaber.

Monica 2013