• Full width image
  Blåkildekirken
  Et fællesskab hvor budskabet om Jesus forkyndes.
  Læs mere
 • Left content image
  Blåkildekirken
  Vil du høre mere om Jesus?
  Du meget velkommen søndag kl.11:00 Læs mere
 • Right Image
  Blåkildekirken
  Et unikt fællesskab - kom og bliv sat i brandLæs mere

Mit folk, denne morgen, -
mit folk denne morgen jeg råber til dig, råber vågn op! Du som sover,

du som tror, alt er vel med dig, jeg taler til dig i denne morgen, og du skal vide det mit folk, mit hjerte er i stor pine, fordi jeg har længe arbejdet med mit folk,

jeg har sendt mit ord, jeg har sendt min Søn, jeg har sendt min Ånd, jeg har givet jer føde i rette tid, jeg har nedlagt tjenester i min menighed, hvorved I kunne blive sat fri for undertrykkeren. Og nu ser jeg efter. Nu kommer jeg på dette tidspunkt, hvor tiderne skifter og hvor I træder ind i en ond dag, da kommer jeg for at se, om mit folk står fast sammen med mig, men jeg ser, jeg ser, de vakler mit folk, jeg ser de slappe knæ, jeg ser, du mangler lydighed til mig, jeg ser, du har stadigvæk et ondt hjerte og du skal vide mit folk, min Ånd går ikke for evigt i rette med dig,

jeg har besluttet i min visdom i dette land, hvor jeg har set, hvordan tilstanden den er, jeg har besluttet i min visdom, at jeg vil bevare for mig selv også en rest i dette land, men jeg vejer hjerterne lige nu, jeg vejer, er dette dit hjerte, det som jeg skal arbejde på med min Ånd eller er det dét hjerte, som jeg skal lade gå?

Mit folk der er et råb, der er et råb i dag: vågn op! Fordi på den onde dag, da forventer jeg, at jeg kan give mit folk en ordre, at jeg kan sige til mit folk: gå derhen og gør det, eller gør det, så forventer jeg lydighed og villighed i dit hjerte, for at jeg skal kunne bruge dig til at bringe mit rige og bringe min lægedom og bringe min frelse ud til nogen, som lider på den onde dag.

Derfor mit folk jeg ønsker, at du lyder villigt, jeg ønsker at du ikke vender det døve øre til nu, og jeg ønsker du skal vide, at der er trukket linjer i den åndelige verden, og jeg ønsker, at du skal være sammen med mig, for jeg har dig inderligt kær og jeg ønsker ikke, at fjenden skal ødelægge dit liv.

Det
 kommer ikke fra mig, tag ikke imod den løgn, men Jeg ønsker, du skal omvende dig og vise mig et hjerte med villighed og lydighed, og oprigtighed i hjertet så vi kan stå sammen i de dage, som kommer, jeg vil fylde dig med min herlighed og du skal bestå og intet mørke skal kunne besejre dig, du skal bestå på grund af mit navn, som skal være skrevet på din pande. Og på grund af at mit navn er skrevet på din pande, så skal du sejre sammen med mig.

Jeg taler også denne morgen til dem, som er hyrder i dette land, for alle hyrder i dette land skal vide, at der bliver trukket nogle linjer i min Ånds verden, og min dom går ind over enhver, som er hyrde i mit rige, fordi at jeg ser, min hjord er spredt over mange bjerge, over mange høje og jeg ser at min hjord er i vildledelse.

Du skal vide det Hyrde, at det du har lagt af byrder på mit folk, det skal komme ind over dig selv i disse dage, og du skal vide det, at står du ikke ret for mit Åsyn, så vil du blive fjernet. Hør mit Ord, hør min Ånd, vågn op, du som sover, siger Den som Er, som var og som kommer. I Jesu navn.