• Full width image
  Blåkildekirken
  Et fællesskab hvor budskabet om Jesus forkyndes.
  Læs mere
 • Left content image
  Blåkildekirken
  Vil du høre mere om Jesus?
  Du meget velkommen søndag kl.11:00 Læs mere
 • Right Image
  Blåkildekirken
  Et unikt fællesskab - kom og bliv sat i brandLæs mere

Jeg taler til mit folk i disse dage, og jeg vil at mit folk skal vide at min vrede har rejst sig, og jeg vil ikke at du mit folk skal rammes af denne vrede.

Jeg ser at der er nogen iblandt jer som tror at du står på sikker grund, at du har klippegrund under dine fødder. Men du skal vide at du er ved at sove ind i døden, og min ånd kan ikke hente dig ud derfra. Jeg giver dig en kort tid til omvendelse, for jeg ønsker ikke at miste nogen af jer.

Mit folk, denne lejer er en skelsættende lejer. Min ånd bevæger sig, og mit folk må bevæge sig sammen med mig. Tiderne skifter, og tiden før denne lejer vil ikke være den samme som efter denne lejer.

Syn: Jeg så en stor dør som var næsten lukket, og der stod én lige inden for døren (sprækken) og råbte: "Kom! Kom ind!"

Nu har jeg talt og kaldt mit folk på dette sted i de sidste 5 år. Jeg har kaldt mit folk til at komme tæt ind til mig på sikker grund, men jeg vil ikke blive ved med at kalde. Det har været en nådens tid.

Ret dit liv ind efter mit ord. Dit åndelige og timelige liv. Bring tienden til mit forrådskammer, hold ikke noget tilbage, så du og dit hus kan være under min velsignelse både åndeligt og timeligt. Indfri så vidt muligt din gæld, og optag ikke nye forbrugslån. Bed til mig om visdom og hjælp til dette område i dit liv.

Syn: Og jeg så atter den store dør som var næsten lukket, og det var som om Jesus stod der bag døren og kaldte: "Kom! Kom ind nu! Kom ind i min ark for stormen rejser sig".

Siger den som VAR og som ER og som KOMMER.