• Full width image
  Blåkildekirken
  Et fællesskab hvor budskabet om Jesus forkyndes.
  Læs mere
 • Left content image
  Blåkildekirken
  Vil du høre mere om Jesus?
  Du meget velkommen søndag kl.11:00 Læs mere
 • Right Image
  Blåkildekirken
  Et unikt fællesskab - kom og bliv sat i brandLæs mere

Profeti søndag den 27. december 2009

Åh! Du mit folk på dette sted. Du skal vide det at jeg Er den samme Gud. Du skal vide det at jeg Er den samme levende Gud fra evighed til evighed. Og jeg ser denne morgen til din sjæl, og din sjæl er dyrebar for mig. Åh! Du mit folk jeg er pottemageren, og du er mit ler.

Og du skal vide det, mit folk, at jeg bygger op, men hvis jeg ser at det er nødvendigt, så bryder jeg også ned. Åh! Du mit folk, du skal vide det at om jeg bryder ned, så er det fordi jeg har planer om at bygge op på ny. I disse dage helliggør jeg mig et folk.

Jeg udvælger mig en rest en dyrebar rest for mig. Og jeg ser godt at helvedes porte har rejst sig mod denne rest om det skal lykkes ham at opsluge denne rest, men jeg vil du skal vide mit folk denne morgen at det vil ikke lykkes for ham, det vil ikke lykkes for helvedes porte at opsluge din sjæl, for din sjæl er dyrebar for mig. Åh!

Mit folk vær ikke uvidende om hvad der foregår. Du som er som i veer og som i smerte, men du skal vide det at jeg har besluttet, jeg i min visdom, i min evige kærlighed og i min evige visdom, så har jeg besluttet at jeg vil føde noget underfuldt i dig.

Jeg har besluttet at jeg vil gøre din sjæl og dit liv til noget underfuldt herligt for mig. Og du skal vide det at når det sker i disse dage som kommer, så skal dem som er omkring dig, de skal se din underfulde herlighed, og de skal gribes af det, de kan ikke forstå det, men de skal gribes af det, og så vil de bøje sig for mig.

Og jeg har kaldt ved min ånd på dem som er omkring dig, dem som du har bedt for. Min ånd har kaldt på dem i lang tid, men når de ser den underfulde herlighed, det som jeg, pottemageren, bygger op i dit liv, så skal de bøje sig ned for mig, så kommer de til mig, og jeg står der med åbne arme fordi jeg ønsker ikke at fordømme, men jeg ønsker at frelse. Min frelse er evig mit folk!

Bed om visdom i disse dage, mit folk som står på dette sted, fordi fjenden har mange snarer som han lægger over jeres liv. Bed om visdom, søg mig, for tiden er såre, såre kort. Snart vil mine svar komme, og det vil være svar som du ikke har forventet, men det vil være svar som jeg ser i min visdom er nødvendige.

Bed i disse dage som aldrig før. Søg mig som aldrig før, for jeg Er den samme. Jeg Er den samme evige Gud fra evighed til evighed. Siger den som Er og som Var og som Kommer såre, såre snart.