• Full width image
  Blåkildekirken
  Et fællesskab hvor budskabet om Jesus forkyndes.
  Læs mere
 • Left content image
  Blåkildekirken
  Vil du høre mere om Jesus?
  Du meget velkommen søndag kl.11:00 Læs mere
 • Right Image
  Blåkildekirken
  Et unikt fællesskab - kom og bliv sat i brandLæs mere

Profeti d.2/5 2010

 Mit folk, denne morgen, ved min ånd bevirker jeg i jeres liv denne morgen at jeg vil skabe noget nyt. Fordi du har spurgt mig mit folk, hvor er jeg henne, om jeg er gået til mit sted, om jeg ikke vil tale når du råber efter mig, du har spurgt mig, mit folk, og jeg har set det, og jeg har hørt det, og jeg vil tale til dig ved min ånd, og jeg vil sige til dig: Jeg ønsker at du ved min ånd skal fjerne det som skiller mellem dig og mig, mit folk!

Jeg har talt til jer om at jeg vil oprejse nye tjenester midt iblandt jer, men det er en præstetjeneste som jeg opretter i disse dage. Og den som er villig, og som stiller sig til min Helligånds rådighed, vil jeg iklæde fra det høje en ny præsteklædning som ingen før har set, som er helt ny. Se, jeg gør noget helt nyt i disse aller, allersidste dage fordi jeg er nidkær for mit navn, og jeg er nidkær for mit ord, og der SKAL være vidner i disse sidste dage som forkynder om mig, som herliggør mit navn.

Derfor taler jeg til mit folk, og jeg vil også tale ved min ånd og advare mit folk fordi mange forførelsens åndsmagter er gået ud i disse dage, og fjendens snigløb er så snut i disse dage, og flere af jer sidder fast i dette snigløb fordi I ikke er kommet til mig, og har fået ører fra mig, så I kan høre forskel på min ånd og på fjendens stemme inde i jer. Lyt ikke til ham, mit folk. Han bedrager jer til en evig forførelse og til en evig vildfarelse borte fra mig.

Men jeg siger til jer at jeg er nidkær, også for dette land skal der være en rest i dette land. Jeg er nidkær for at oprejse en præstetjeneste i disse dage, og du skal se at det skal ske som mit ord siger, at jeg VIL skabe noget nyt for den som åbner sig, og åbner sit hjerte for min ånd i disse dage. Siger den som Er, og som Var, og som Kommer såre, såre snart kommer jeg. VÅGN OP du mit folk, ved min ånd! Jeg kalder dig: VÅGN OP!