• Full width image
  Blåkildekirken
  Et fællesskab hvor budskabet om Jesus forkyndes.
  Læs mere
 • Left content image
  Blåkildekirken
  Vil du høre mere om Jesus?
  Du meget velkommen søndag kl.11:00 Læs mere
 • Right Image
  Blåkildekirken
  Et unikt fællesskab - kom og bliv sat i brandLæs mere

Profeti d.6/6 2010

Ja, du mit folk, du min elskede brud, denne morgen - jeg vil minde dig om min kærlighed til dig denne morgen. Jeg har en evig kærlighed til dig, og det er min vilje i disse dage at jeg vil lade dig vokse op i den kærlighed. Du skal vokse op til mandsmodenhed i min kærlighed i disse dage. Åben dig min brud for min kærlighed. Jeg har købt dig i min kærlighed, og jeg har udvalgt dig i min kærlighed, og jeg ønsker at vi skal have et dyrebart fællesskab med hinanden.

Og denne kærlighed som jeg ønsker at lægge ind i dig i disse dage som kommer, den skal være bærende for dit liv i disse mørkets dage og disse mørkets gerninger som kommer i disse dage. Så skal den kærlighed som jeg lægger ind i dig være det som bærer i dit liv, så du ikke går bort fra mig. Når du ser mørket omkring dig, når du ser min vrede, så ønsker jeg i min kærlighed til dig at du skal blive hos mig. Fordi jeg ser at fjenden forsøger at tage troen bort fra dig.

Jeg ser at fjenden forsøger at tage håbet fra dig, også det frelseshåb som jeg har købt til dig. Han forsøger at udslette det i dit liv, men kærligheden mellem dig og mig, det skal han ikke lykkes i at udslette. For jeg vil lægge den ind i dig, og du skal vide at min ånd har bevæget sig i disse dage. Min ånd har flyttet sig til et stille sted hvor du skal søge mig. Og på det sted skal jeg fylde dig, og lade dig vokse op i min kærlighed.

Og jeg skal fortælle hemmeligheder til dig. Ja, jeg skal dele mine dyrebareste hemmeligheder med dig. Og du skal blive stærk i Kærlighedens Ånd i disse dage! Siger den som Er og som Var, du skal blive stærk i Kærlighedens Ånd! Og den skal bære dig igennem det mørke indtil jeg kommer for at hente dig, og vi skal være sammen du og jeg, min elskede brud, vi skal være sammen i evighedernes evigheder.

Åh, tillad ikke fjenden at stjæle denne arv og denne evighed fra dig! Vend om! Vend om! Du mit folk. For jeg har evige planer, og tro ikke i disse dage når du ser mine svar så forhærd ikke dit hjerte og vend dig ikke bort! For mine veje er ikke jeres veje. Siger den som Er, som Var og som Kommer såre, såre snart! Og Bruden siger HALLELUJA!