• Full width image
  Blåkildekirken
  Et fællesskab hvor budskabet om Jesus forkyndes.
  Læs mere
 • Left content image
  Blåkildekirken
  Vil du høre mere om Jesus?
  Du meget velkommen søndag kl.11:00 Læs mere
 • Right Image
  Blåkildekirken
  Et unikt fællesskab - kom og bliv sat i brandLæs mere

Profeti d. 20. oktober 2013

Denne morgen, så taler jeg til denne lille rest som holder fast ved mit ord, som holder fast ved min Ånd. Jeg taler et formaningsord denne morgen, for jeg vil at du skal lade dig fylde af min Ånd, så du ikke skal fuldbyrde kødets gerninger. Jeg vil at du skal vide, min lille rest, at afgrunden er åbnet i disse dage, og kødets gerninger står i ledtog med afgrunden som er åbnet. Jeg ser at du ikke bruger din tid på at søge mig og lade dig fylde af min Ånd som det var min vilje, så du ikke skal indgå i disse kødets gerninger og helvedes porte får indgang i dit liv, og det var ikke min vilje.

Jeg taler et formaningsord med mit folk denne morgen, for jeg er nidkær for mit folk, for den endelige og store konfrontation mellem mørke og lys står for døren. Jeg vil at mit folk skal stå i lyset, og lade sig fylde af min Ånd og mit ord. Omvend dig, denne morgen! Jeg ser disse kødets gerninger: Kiv, nid og fjendskab imod hinanden, og jeg vil ikke at du skal fuldbyrde disse gerninger i min menighed, for det åbner op for sygdomme i dit liv. Jeg taler et formaningsord til mit folk denne morgen, for du har spurgt mig, og jeg sender svar til dig.

Omvend dig, mens det endnu er tid! Søg ind i et tæt samfund med mig! Lad dig fylde af min Ånd hver eneste dag, så du ikke skal fuldbyrde disse kødets gerninger. Lad min Ånd, min hellige ild, rense dig i disse dage, så du skal fremstå for mit rige som en ren tjener og en ren tjenerinde for mig.

Hør mig, mit folk! Hør mig, mens det endnu er tid! Siger den som Er og som Var og som Kommer, og se, dommen står for døren; salig er den som hører og som handler efter mit ord i disse dage.

Jeg er en hellig Gud, og jeg er en nidkær Gud! Jeg ser alt i dit liv, der er ikke noget skjult for mig!