• Full width image
  Blåkildekirken
  Et fællesskab hvor budskabet om Jesus forkyndes.
  Læs mere
 • Left content image
  Blåkildekirken
  Vil du høre mere om Jesus?
  Du meget velkommen søndag kl.11:00 Læs mere
 • Right Image
  Blåkildekirken
  Et unikt fællesskab - kom og bliv sat i brandLæs mere

Budskab søndag d. 6. april 2014

Jeg har talt denne morgen med min tjener på dette sted om at udfri mit folk fra de jernbeslåede porte: Frygt og angst. Jeg ønsker at mit folk skal være et frit folk, som jeg købte med mit eget blod. Jeg ønskede ikke at fjenden skulle torturere mit folk, men at det skulle være et frit folk.

Jeg ønsker at min Helligånds gerning og virke skal være fuldt ud midt iblandt jer. Jeg ser hvordan fjenden kæmper og lægger frygt ind over dit liv. Du ved det ikke selv, men det er denne frygt som binder din sygdom til din krop. Jeg vil at mit folk skal være fri til at tilbede mig i ånd og sandhed. Jeg vil at min Helligånd skal virke og nå ud til mennesker i nød, mennesker som jeg vil nå ud til.

Salig den tjener, som jeg ser i færd med at løse mit folk fra gudløshedslænker, fra de jernbeslåede porte, som hindrer min Helligånds arbejde.

Jeg taler også til dig denne morgen, du som er angrebet med frygt for at gå fortabt. Jeg ser hvordan fjenden torturerer dig. Jeg taler til dig, mit barn, denne morgen at jeg har ikke glemt dig, at jeg går i forbøn for dig. Jeg ser de tunge byrder som du bærer på, og jeg taler til dig denne morgen: Mit barn, vend dig ikke om og gå bort fra mig! Men kom til mig! Jeg har frihed! Jeg vil lette de tunge byrder for dig! Jeg har en plan med dit liv! Tag ikke imod disse frygt og angstangreb, for jeg har ikke glemt dig, du er min!

Salig den tjener, som jeg finder i færd med at åbne op for det, som min Helligånd taler, siger den som Er, som Var og som Kommer - såre, såre snart kommer jeg for at hente mine til mig selv.

Jeg længes inderligt efter et frit folk som skal være helt med mig!