• Full width image
  Blåkildekirken
  Et fællesskab hvor budskabet om Jesus forkyndes.
  Læs mere
 • Left content image
  Blåkildekirken
  Vil du høre mere om Jesus?
  Du meget velkommen søndag kl.11:00 Læs mere
 • Right Image
  Blåkildekirken
  Et unikt fællesskab - kom og bliv sat i brandLæs mere

Mille og Jørgen Den glade familie

Jeg skriver til Jer fordi jeg blev døbt på sommerlejren i sommers og har gennem min mor, Lone, fået at vide at hvis jeg havde et vidnesbyrd, måtte jeg gerne fortælle det til Jer.

Umiddelbart synes jeg ikke at jeg havde oplevet noget specifikt, men efter et par dages tænken, fandt jeg ud af at der faktisk var sket noget i mit liv, siden dåben i sommers.

Jeg blev døbt fordi jeg længe har ønsket at sige ja til Gud og have ham i mit liv, men jeg har ikke haft nogen tilknytning til en menighed, da jeg bor i Svendborg og ikke kender nogen kristne mennesker herovre. Så da jeg hørte, at i havde døbt en anden pige, sprang jeg til ;)

Efter dåben, har jeg oplevet at Gud har bosat sig i mit hjerte og i min sjæl. Jeg kan mærke, at han er med mig uanset hvor jeg er, og hvad jeg foretager mig. Jeg er blevet mere opmærksom på, at tage Herren med på råd, og bede næsten dagligt og når jeg har brug for det i mit hjerte.

Jeg føler en ny indre ro, som kan hvile i, at jeg ved Herren er der for mig og bor i mig. Jeg kan lægge mine problemer i Herrens hænder og trygt vide at han vil sætte englevagter omkring mig når jeg føler mig utryg og har brug for Ham.

Jeg har også mærket en stærk modgang. Jeg har oplevet flere forskellige ting i mit liv siden dåben, som jeg stærkt føler kommer fra den onde. Jeg er blevet modarbejdet, fordi jeg har sagt ja til Herren. Men Herren har været med mig og jeg har kunne afvise den onde og hans gerninger, fordi Gud er kommet ind i mit liv igen.

Jeg håber I kan bruge dette lidt korte vidnesbyrd til at vise vejen for andre mennesker.

Nyt menneske

Kærlig Hilsen Mille Wikkelsø, Datter af Lone Vikkelsøe.