• Full width image
  Blåkildekirken
  Et fællesskab hvor budskabet om Jesus forkyndes.
  Læs mere
 • Left content image
  Blåkildekirken
  Vil du høre mere om Jesus?
  Du meget velkommen søndag kl.11:00 Læs mere
 • Right Image
  Blåkildekirken
  Et unikt fællesskab - kom og bliv sat i brandLæs mere

Villy Nordmand Andersen er grundlæggeren af "Maran-ata" i København og efterfølgende "Blåkilde kirken" i 1987.

Villy forblev trofast som forstander i Blåkildekirken, indtil han som 88-årig gik i forvejen til Herren den 24. februar 2022.

Villy var passioneret og fuld af tro og kraft ind til det sidste.

Villy Nordmand Andersen voksede op i apostolsk kirke i Jylland, men fik et kald i 70'erne til at grundlægge en Maran Ata-menighed på Frederiksberg. Maran Ata betyder "Herren kommer". Maran Ata-bevægelsen i Danmark opstod i 60-70'erne, og havde som hovedvision at forkynde budskabet om Jesu Kristi snarlige tilbagekomst. Bevægelsen var "karismatisk" og indgik i et tæt samarbejde med apostolsk kirke.

Menigheden på Frederiksberg fik besgø af engelske, norske og svenske prædikanter og der opstod en forbindelse til Norge og Færøerne, hvor Villy ofte rejste for at afholde evangeliske møder.

I 1987 flyttede Maran Ata menigheden til Tåstrup og ændrede navn til Blåkildekirken.

Ny medlemmer fra Iran, Serbien, Vietnam og Kap Verde har givet menigheden er mere internationalt islæt, samtidlig med at flere af menighedens medlemmer bor i Norge, på Bornholm og Jylland.

Menigheden har i en årrække haft missionsarbejde i Indien og på Fiji øeren, men i de senere år har menigheden støttet et missionsarbejde i Kap Verde.

Menighedens trosgrundlag er Guds fulde råd som det står skrevet i Bibelen. Ordet om korset hvor Guds søn, Jesus Kristus, gav sit eget liv som soning for vore synder, er den centrale del af forkyndelsen. Helligånden blev sendt til menneskene for at lære mennesket alt hvad Jesus har sagt og at opbygge menigheden i hellighed og renhed. Helligåndens nådegaver blev givet til menigheden for at opbygge Jesu Kristi menighed på jorden som et lys og et vidnesbyrd om Guds kærlighed til mennesket.

Forbøn, udfrielse og indre helbredelse er nogle af de nådes-tjenester som menigheden praktiserer. Det profetiske budskab om Jesu Kristi snarlige komme, har haft en stor plads i menigheden og er blevet oversat til flere sprog og således nået ud til mange lande.

Villy Nordmand Andersen 23. februar 1934 - 24. februar 2022


Begravelse lørdag d. 12. marts 2022

Kl. 09:00 Blåkildekirken åbnes.

kl. 10:00 Ceremonien begynder

kl. 11:45 Sænkes kisten ved siden af Edith
Dragør kirke, Kirkevej 170, 2791 Dragør
Alle er velkommen til at tage med derud.

kl. 13:00 bydes der på smørrebrød i Blåkildekirken

Musikstykke til ære for Villy's minde:

Musik til ære for Villy som far: