• Full width image
  Blåkildekirken
  Et fællesskab hvor budskabet om Jesus forkyndes.
  Læs mere
 • Left content image
  Blåkildekirken
  Vil du høre mere om Jesus?
  Du meget velkommen søndag kl.11:00 Læs mere
 • Right Image
  Blåkildekirken
  Et unikt fællesskab - kom og bliv sat i brandLæs mere

Ja, jeg taler til mit folk denne morgen og jeg ser belejringen omkring dit liv, ja jeg kender fjendens planer, inden han endnu har rejst sig mod dig, og jeg ser, du mit folk har spurgt efter mig, men jeg vil, du skal vide, jeg har talt til dig denne morgen, fordi jeg ikke ønsker, mit folk skal have omgang med døden, men jeg ønsker, mit folk skal have liv fra mig. Åh, du er dyrebar for mig, du mit elskede folk på dette sted og jeg ønsker, at den dag jeg kommer, så skal du stå sammen med mig.

Men du skal vide det mit folk, at dødsrigets engel er redet ud i disse dage, og du må ikke have med døden og dødsriget at gøre, men du må løfte dit blik til mig og have med mig at gøre, løfte dit liv op til mig og kald på mig, brug al din tid sammen med mig og med livet, som er i mig. Og du som er ung på dette sted, jeg vil høre dit råb, ja jeg vil høre dit kald, om du kalder af hjertet på mig, jeg vil føde dig ind i mit rige i disse dage, fordi jeg ser, at du mangler liv i dig, du mangler livskraft til at kunne bestå ind for mit åsyn.

Du mit elskede folk, derfor taler jeg til dig disse visdomsord denne morgen, fordi jeg ikke ønsker, at fjenden skal besejre dig, ja han skal ikke sejre i dit liv, for jeg vil, at du skal stå, - på bjerget skal du stå sammen med mig og jeg længes inderligt efter, at du skal være sammen med mig mit folk, siger Den Som Er, Som Var og Som Kommer!