• Full width image
  Blåkildekirken
  Et fællesskab hvor budskabet om Jesus forkyndes.
  Læs mere
 • Left content image
  Blåkildekirken
  Vil du høre mere om Jesus?
  Du meget velkommen søndag kl.11:00 Læs mere
 • Right Image
  Blåkildekirken
  Et unikt fællesskab - kom og bliv sat i brandLæs mere

Mit folk, sier Herren.  Et råb går ud fra Min trone i disse dage.  Vågn op, Mit folk!  Vågn op!  Et råb går ud fra Min trone.  Omvend jer til Mig!  Omvend jer til Mig! Men du sier i dit hjerte, jeg har jo omvendt mig. Men Jeg sier til dig, Dit liv er ikke i samsvar med det du sier, Og du tror at du står på sikker grund. Men denne grund, Mit folk, den er ikke så sikker. Du vakler og du er opblandet. Jeg står for døren og råber til Mit folk. 

Lad Mig komme ind i dit hjerte, så jeg kan gøre en gerning i dit hjerte og forvandle dig til lighed med Mig Selv. For i tiden som kommer er det ikke nok det du har.  Du må søge Mig på en anderledes måde, sier Herren.  Jeg drager på dig i disse dage. 

Og i de dage som kommer vil Jeg tale til dig gennem Mine tjenere i tale og tjeneste på en måde som er anderledes, og som er dybere end nogensinde før.  Så kom og samle jer.  For Jeg har noget på Mit hjerte for Mit folk. Jeg setter jer stævne i disse dage, sier Herren. Gå det ikke forbi. Samle jer, Mit folk.