• Full width image
  Blåkildekirken
  Et fællesskab hvor budskabet om Jesus forkyndes.
  Læs mere
 • Left content image
  Blåkildekirken
  Vil du høre mere om Jesus?
  Du meget velkommen søndag kl.11:00 Læs mere
 • Right Image
  Blåkildekirken
  Et unikt fællesskab - kom og bliv sat i brandLæs mere

Profeti søndag den 20. september 2009

Denne morgen har jeg et ord at tale med mit folk på dette sted, for jeg vil ikke, at mit folk skal være uvidende om, hvad der ligger foran i disse dage. Jeg vil, at du skal vide, at grænsen er nået, at fristen er omme, at tidernes fylde er rindet ud. Jeg vil, at du skal vide, at grænsen for den gudløse og den retfærdige i disse dage bliver sat.

Optællingen er i fuld gang mit folk! Jeg vil ikke, at du skal være uvidende, min vrede vil rejse sig over de gudløse, og den rejser sig over nationerne, og du mit folk, hvor er du? Mit folk, jeg har kaldt på dig, min Ånd har kaldt på dig, og jeg har set, at du har spurgt mig. Jeg har set, at du har råbt til mig, og jeg vil du skal vide, at der er trængsler, som fører til døden og der er prøvelser, der fører til livet, og jeg vil ikke, du skal være uvidende mit folk, for jeg ønsker, at du skal lære mig at kende og jeg ønsker, at du skal vide, at der findes et sted i min nærhed, hvor du skal være tryg. Jeg har oprettet i disse dage i min visdom et sted i min nærhed, hvor du kan være tryg.

Jeg er nidkær for dig! Åh ja, jeg er nidkær for dig! Men jeg vil også, at du skal vide, at om du ikke kender mig, vil du ikke bryde dig om at kende mig, have selskab med mig, så vil du komme ind under vreden sammen med de gudløse. I disse dage kalder min Ånd på mine elskede, som jeg er nidkær for, at du må kende det sted, som jeg i min visdom har oprettet i disse dage. Om du ikke bryder dig om at kende mig, så må jeg give slip på dig og lade dig gå, for i disse dage vil jeg give mine engle besked på at give slip på det sidste, som de holder tilbage og du skal vide det mit folk, jeg vil ikke, at du skal være uvidende, at du ikke vil kunne bestå. Du skal ikke leve på andre, i disse dage kan du ikke leve på andres tro.

I disse dage kan du ikke leve på andres gerninger. I disse dage kan du kun leve, om du finder ind til det sted, som jeg har forberedt, om du finder ind der i min nærhed, så vil du kunne leve, så vil du kunne bestå og optællingen er i fuld gang mit folk, vær dog ikke som en dåre som sover, som tror, at alt er vel, vågn op mit folk i disse dage, mens det endnu er tid, vågn dog op, siger DEN som ER, som VAR og som KOMMER såre, såre snart.