• Full width image
  Blåkildekirken
  Et fællesskab hvor budskabet om Jesus forkyndes.
  Læs mere
 • Left content image
  Blåkildekirken
  Vil du høre mere om Jesus?
  Du meget velkommen søndag kl.11:00 Læs mere
 • Right Image
  Blåkildekirken
  Et unikt fællesskab - kom og bliv sat i brandLæs mere

LANGFREDAG FORMIDDAG 2011

Mit folk denne morgen…jeg byder mit folk denne morgen at plante sine fødder på sikker klippegrund. Jeg vil give mine engle lov til at frigøre det sidste de holder tilbage, og da ønsker jeg at mit folk, kaldt ved mit navn, skal være plantet på klippegrund, HØR MIT FOLK! Det eneste sted hvor du vil bestå når stormen vil vælte indover, ja alle nationer skal den vælte ind over. Du, mit folk på dette sted, jeg har udvalgt dig, jeg har kaldt dig, du er dyrebar for mig! Og jeg kalder dig endnu engang denne morgen til at være en røst for mig, for mit evangelium på dette sted.

Og jeg vil at du mit folk skal se midt iblandt jer at jeg har kaldt jer fra mange nationer til at være på dette sted, til at være i denne vingård hvor jeg arbejder ved min Hellige Ånd. Og jeg vil sende jer tilbage til de nationer hvor I kom fra, og jeg vil at I skal være en røst fra mig. Og jeg vil selv tale til jer hvad I skal sige og hvad I skal gøre, FRYGT IKKE MIT FOLK!

Jeg har nogle af mine som er faldet i prøvelser, som er faldet i forførelse, og jeg ønsker at de skal høre fra mig. Jeg ønsker at du skal være en røst for mig, og jeg vil selv bringe dem ind foran dig. Ja, jeg vil selv kalde disse faldne får ind i din nærhed, og så skal du tale til dem de ord ved min Hellige Ånd - du skal tale det som jeg lægger på dit hjerte - du skal ikke sige noget andet end det.

Oh! Du mit folk, i disse dage, gå ind og luk din dør og lær min stemme at kende, og hør ikke på de andre røster af forførelse, HØR IKKE PÅ DEM MIT FOLK! Hør ikke på løgnen, men lær min stemme at kende, for jeg har brug for en ren røst i disse aller - allersidste stunder. Oh! Mit folk, HAV VISDOM I DISSE DAGE!

Jeg taler også til nogle midt iblandt jer som ringeagter den tjeneste som jeg har lagt ned. Vær varsom, mit folk, ringeagt ikke de tjenester som jeg har lagt ned midt iblandt jer. For jeg har sendt dem til jer for at udruste jer, så I kan være en røst for mig i disse sidste tider. RINGEAGT IKKE MIT ORD! RINGEAGT IKKE MINE TJENERE! RINGEAGT IKKE MIN HELLIGE ÅND! RINGEAGT IKKE TJENESTERNE! RINGEAGT IKKE PROFETISK TALE!

Jeg taler til dig mit folk for at du skal vågne op, og jeg vil sende dig ud, og jeg skal selv udruste dig og være med dig. Du skal ikke frygte og tro at du ikke er noget, for du er sammen med mig!

Jeg byder mit folk denne morgen: Plant dine fødder på klippegrund! Min Ånd har bevæget sig fra de store forsamlinger ind til et indre fællesskab mellem dig og mig. Og jeg har bevæget mig for at du skal lære min stemme at kende.

Siger den som ER og som Var og som Kommer såre, såre snart kommer jeg på skyen, og mine tjenere skal få deres løn. Salig den tjener som har udført min gerning!