• Full width image
  Blåkildekirken
  Et fællesskab hvor budskabet om Jesus forkyndes.
  Læs mere
 • Left content image
  Blåkildekirken
  Vil du høre mere om Jesus?
  Du meget velkommen søndag kl.11:00 Læs mere
 • Right Image
  Blåkildekirken
  Et unikt fællesskab - kom og bliv sat i brandLæs mere

Profeti søndag den 19. februar 2012

Mit folk denne morgen - løft jeres øjne til mig for jeres forløsning stunder til. Jeg byder dig, du mit folk, denne morgen, se ikke på mørket, se ikke på mørkets gerninger. Lad ikke dødens gerninger tynge dig ned. Stol ikke på dine følelser. Stol ikke på hvad mennesker siger til dig.

Oh, du mit folk! Det er tid nu hvor du løfter dine øjne til mig, for snart skal jeg kalde på dig, og i ét nu skal du forvandles ved min Ånd til min egen lighed.

Oh, mit folk! Vær ikke delt, vær helt med mig, for jeg iklæder den i dag som vælger at være helt med mig.

Du skal vide det at du bevæger dig, mit folk, ind i prøvens tid hvor jeg forventer at du står fast. Og jeg forventer at du holder fast ved det som jeg har givet dig. At du holder fast ved mit ord, at du holder fast ved mine løfter, at du holder fast ved min Helligånd, at du ikke viger til højre eller til venstre. Og du holder fast ved de tjenester som jeg har lagt ned midt iblandt jer.

Oh, mit folk, mit folk, vend om til mig at hele jeres hjerte, og hør ikke på menneskers tale, og hør ikke på kødets tale, men lyt til Helligånden i dag, bøj dit øre dybt, for jeg har noget at tale til dig at såre, såre snart vil jeg kalde dig ind i min egen nærhed. Jeg vil kalde dig ind for mig selv, for mit eget åsyn, og jeg vil stille dig til regnskab. Hvordan har du brugt din tid? Hvordan har du brugt dine kræfter? Hvordan har du brugt de gaver som jeg har givet dig? Og du skal vide det, mit folk, at den dag skal du vide at jeg har sagt det til dig.

Oh, du min elskede, gør op med mørkets gerninger i dit liv nu i dag, mens det endnu er i dag. Og jeg pålægger dig: Hold fast ved det som jeg har givet dig! Vig ikke til højre eller til venstre! Men gå den lige vej sammen med mig!

Siger den som Er og som Var og som Kommer, se jeg kommer såre, såre snart.