• Full width image
  Blåkildekirken
  Et fællesskab hvor budskabet om Jesus forkyndes.
  Læs mere
 • Left content image
  Blåkildekirken
  Vil du høre mere om Jesus?
  Du meget velkommen søndag kl.11:00 Læs mere
 • Right Image
  Blåkildekirken
  Et unikt fællesskab - kom og bliv sat i brandLæs mere

Profeti d. 1. februar 2015

Mit folk på dette sted, denne morgen, jeg ser at du ønsker at følge mig. Jeg ser at du kommer her gang på gang, og du ønsker at følge mig. Jeg ser at du har mit navn på dine læber, og at du ønsker at tilbede mig. Men jeg har det imod dig, mit folk, at du har fravalgt denne forberedelsestid, hvor jeg med min Ånd ønsker at gøre et renselsesarbejde i dit liv.

Jeg har det imod dig, mit folk, at du har fravalgt den renselsestjeneste som jeg har lagt ned midt iblandt jer, fordi jeg ser nødvendigheden af at du bliver renset, både din ånd og dit sind, din sjæl og dit legeme, at du fremstiler dig for min Ånd, så jeg kan forberede og gøre den gerning som jeg ønsker i dit liv. Mit folk i disse dage, du skal vide at det ikke længere er dine ønsker og dine planer som tæller.

Nu er det alene mine ønsker og mine planer som tæller i dit liv, som tæller med min menighed. Jeg vil at du skal åbne dig for denne renselse i dit liv, om du dog måtte bestå for mit åsyn! Gør de rigtige valg endnu i dag, mens det endnu er tid, mit folk. Jeg kalder dig og har kaldt dig i mange år på dette sted - men du fortsætter din egen vej. Du fortsætter på en vej som jeg ikke er med på.

Siger den som Er, som Var og som Kommer, såre, såre, såre snart kommer jeg, og dommen står for døren, og jeg vil dømme den som har mit navn nævnet over sit liv, alt hvad du har gjort - jeg ser alt i dit liv! Min Ånd er nidkær denne morgen! Og derfor råber jeg fra min Ånd til mit folk. Om der er nogen som har øre til at høre min røst og fuldbyrde min plan at mit vidnesbyrd og min herlighed ikke skal forlade din midte.