• Full width image
  Blåkildekirken
  Et fællesskab hvor budskabet om Jesus forkyndes.
  Læs mere
 • Left content image
  Blåkildekirken
  Vil du høre mere om Jesus?
  Du meget velkommen søndag kl.11:00 Læs mere
 • Right Image
  Blåkildekirken
  Et unikt fællesskab - kom og bliv sat i brandLæs mere

Båden blev repareret (første video) og et lille udsnit af ungdomsstævnet til slut (anden video)

KapVerde aften 16-mar-23 (30M)

Se videoen:

Båden skal videre (78M)
Se videoen:

Kirken (20M)

Se også billedgalleriet.

Nyhedsbrev fra Kap Verde Missionen forår 2023

Det er med stor glæde at vi er vendt tilbage til Danmark efter en lang missionsrejse til Kap Verde.

Vi har haft en udfordrende rejse hvor fjendens snigløb har været synligt, men vi har også mærket Guds godhed og hans nærhed gennem Jesu Kristi sejr på korset.

Det var med stor sorg at vi så hvordan de unge mennesker i landsbyen var mere og mere involveret i alkohol og narko. I begyndelsen kunne vi næsten ikke få kontakt med dem. Men Jesus mindede os om at gå ud af kirken med guitar, bas og andre instrumenter og spille og synge om Jesus rundt i hjemmene. Vi tog ekstra guitarer med, og de unge i hjemmene spurgte os om de måtte spille med. På denne måde fik vi kontakt med dem igen.

Pastor Silas og hans kone havde gjort et kæmpe arbejde i landsbyen, og bussen havde været til stor velsignelse på øen, flere havde hørt evangeliet om Jesus og fundet frelse og hjælp i nøden.

Arbejdsløsheden i landsbyen er meget høj. Meget få unge mænd har arbejde, så også i år måtte Kap Verde Missionen hjælpe flere unge i gang med arbejde. Vi lånte penge til vandpumper og hjælp til kørekort, så de kan få arbejde i transportsektoren.

Nødhjælpsarbejdet med at dele mad ud til enlige mødre var mere vigtigt denne gang. På grund af krigen i Ukraine var madpriserne i Kap Verde steget urimeligt meget. Flere kom med på listen til at modtage hjælp fra Kap Verde Missionen. Vi delte ris, olie, margarine og kikærter ud, og vi lavede ekstra gode juleposer til de familier som var mest nødstedte. Alle var så glade for hjælpen, og sender hilsen til kirken i Danmark og takker for hjælpen.

Det lykkedes os at få fiskerbåden renoveret. Den var helt ramponeret da vi kom, næsten til at skrotte. Men med Guds hjælp blev den brugbar igen, og fiskerne kan nu fortsætte deres arbejde med at hente fisk hjem til landsbyen.

Kirkebygningen fik en ordentlig renovering med ny maling og mosaik. Alle i landsbyen er glade for kirken; de kalder den et lys som Gud har tændt.

I slutningen af februar havde vi et meget velsignet ungdomsstævne med 26 unge mennesker fra hele øen. De sov i gæstehuset sammen med pastor Silas og hans kone, og til vores store glæde kom flere af vores egne unge fra landsbyen for at deltage i møderne. Det blev til en skøn tid med lovsang og med Guds ord, og vi fik lov til at give disse unge mennesker råd fra Jesus og dele vores eget vidnesbyrd med dem.

Vi takker Jesus for Hans store trofasthed mod os på denne rejse. Vi kender endnu ikke Guds planer med dette lille samfund i Kap Verde, men stykkevis skal vi komme til at se det, det har Guds ord lovet os.