• Full width image
  Blåkildekirken
  Et fællesskab hvor budskabet om Jesus forkyndes.
  Læs mere
 • Left content image
  Blåkildekirken
  Vil du høre mere om Jesus?
  Du meget velkommen søndag kl.11:00 Læs mere
 • Right Image
  Blåkildekirken
  Et unikt fællesskab - kom og bliv sat i brandLæs mere

Maran-Ata 50 år

Kære ven, har du gennem de seneste 50 år på et tidspunkt haft en relation til Maran-Ata, inviteres du hermed til en fejring af 50 års jubilæum. Maran-Ata blev stiftet i 1973 og i dag kaldes det Blåkildekirken efter udflytning til Blåkildevej 1 i Taastrup i 1987. Desværre er menighedens stifter og Præst gennem de første 49 år, Villy Nordmand Andersen gået i forvejen for at holde jubilæet i himlen (i 2022).

Vi synes det kunne være en unik anledning at møde nogle af “de gamle" gennem tiden, håber du ville have lyst og mulighed lørdag den 14. Oktober 2023 kl. 15 til middag - skriv det allerede ind i kalenderen nu! 

Det ville være sjovt at dele nogle gamle minder, udveksle visioner og få mødt nogle af dem, som du måske ikke har set i årevis. Tanken var over bordets glæder, at værre hinandens inspiration, uanset hvor man i øvrigt befinder sig i livets vandring og måske møde nogle elskede venner fra den forgangne tid.

For dem som har lyst, afslutter vi aftenen med at samles til lovsang i salen og prise Gud sammen, hvem ved, måske lidt som i gamle dage. Vi vil synge nogle af “de gode gamle" og byde Jesus velkommen blandt os.

Af praktiske hensyn (bestilling af mad) vil vi anmode om tilmelding via kontakt@blaakildekirken.dk, gerne senest 1. Oktober. Her kan du også forespørge om øvrige ting, som ønsket eller ringe på tlf. 425 00077 for yderligere spørgsmål.

Kender du nogle som kunne have interesse, så send endelig invitationen videre - vi har brug for din hjælp til at komme ud til alle. Vi har desværre kun kontakt til nogle få nu om dage og må i mellemtiden forsøge at optrævle alle interessenter, hvorfor vi forsøger at være i god tid!

Håber meget du har både tid og lyst, på vegne af Blåkildekirken, kærligst: Jan N. Andersen.

Efterårsstævne

Vi holder også et efterårsstævne i disse dage, til ekstra glæde for dem som kommer langsvejsfra:
 1. Fredag den 13. oktober kl. 19: åbningsaften/gudstjeneste
 2. Lørdag den 14. oktober kl. 15: jubilæumsfest
 3. Lørdag om aftenen når vi er klar: lovsangsfest
 4. Søndag den 15. oktober kl. 11: Guds nærvær blandt os

Vi glæder os til at være sammen og lade Gud Faders rige nåde og barmhjertighed, være til velsignelse for os alle...

Velkommen!