• Full width image
  Blåkildekirken
  Et fællesskab hvor budskabet om Jesus forkyndes.
  Læs mere
 • Left content image
  Blåkildekirken
  Vil du høre mere om Jesus?
  Du meget velkommen søndag kl.11:00 Læs mere
 • Right Image
  Blåkildekirken
  Et unikt fællesskab - kom og bliv sat i brandLæs mere

Den 22. maj 2022 blev Jan indsat som forstander, efter at være kommet til kirken og første gang 1. maj 2022.

Kirken havde da været gennem en turbulent tid, efter at Jan's far gik bort 24. februar 2022.

Jan havde givet sin støtte til John, som i en periode fungerede som stedfortræder, men det var en støtte som ikke blev imødekommet. I stedet bredte der sig noget uenighed i en periode op til et afgørende menighedsmøde 1. maj 2022, hvor John valgte at holde sin sidste prædiken i Blåkilde og definitivt forlod kirken.

Blot få dage forinden dette møde, kaldte Gud Jan til at gå ind i sin fars fodspor og blive en aktiv del af Blåkilde menigheden. Kaldet blev verificeret ved at Jan blev opfordret til at søge Gud om det var hans vilje og bønnen lød meget enkelt: "Gud hvis det vitterlig er din mening, da giv mig en fred som overgår al forstand". Denne fred kom øjeblikkeligt og Jan var derfor ikke i tvivl om kaldet fra Gud!

Jan har været meget rundt i det kirkelige miljø gennem mange år og var også kommet i Blåkilde gennem et års tid kort forinden. Han var derfor et kendt ansigt i denne kreds og blev budt meget varmt velkommen af den rest som valgte at føre kirken videre efter Villys bortgang. Efterfølgende er der kommet mere og mere støtte til alles fælles glæde og engagement.

Jan er gift med Ann-Cathrin som ses til en konference her:

Jan & Ann-Cathrin

Jan er p.t. også ældste i Christiania kirken, hvor han deltager i bøn hver tirsdag aften og møde hver søndag kl. 16.

Var i 1996 medvirkende til opstart af ny kirke, kaldet Skovbo Frikirke, sammen med Mikael & Dorte Skak Pedersen. Senere tilsluttede sig også Peter og Catherine Dokkedal & Jørg og Inger Chercka. Det var en god tid med megen inspiration, desværre blev kirken nedlagt omkring 2010.

Jan har også i en periode været en del af "Fatherheart bevægelsen" i Danmark, som ledes af Hans og Bodil Fhær Larsen.

Var også gennem 11 år en del af "Det for mænd" bevægelsen, med Poul Dalgaard ved roret, som havde nogle rigtig gode år ind i dette årtusinde.

Var også medvirkende i lovsangs netværket "Burn 24-7" med Sten og Else Thomsen. Lyt her hvor han spiller sammen med konen:

Jan betegnes som værende et alsidigt og positivt væsen med en god kontaktflade i det danske kirkeliv. Han er stille og kærlig af natur og elsker bare Faderen, Sønnen og Hellighånden mere end noget andet. Han sætter ordet meget højt og ærer Guds orden med hele sit liv. Han erkender sin sande identitet som søn af Faderen og ønsker at leve med troens tegn, som virker med genoprettelse, lægedom og helbredelse.

Jan mener at alle Guds børn har en rolle som sønner og døtre af den højeste Fader, hvorfor alle kan gå ind i den højestes skjul og finde nåde, genoprettelse, liv og tilgivelse. Gud Fader har en plads for hvert eneste menneske som søger Ham af hele hjertet, omvender sig og tager mod budskabet om ubetinget at følge Jesus - uanset omkostningerne, i lydighed til hans milde, men stærke røst.

Jan er fortaler for en kompromisløs tilgang til det åndelige liv, hvorfor Blåkilde kun appellerer til mennesker med samme hengivne hjerte og derfor kan være en stor mundfuld for den tvivlende eller usikre sjæl. Til gengæld afløses det usikre med en usvigelig fred og liv i overflod, for den som tager skridtet i tro!

Her kan det første møde høres: 

1. maj 2022, Fra hjertet v/Jan (via mobiltlf, ikke bedste lyd).
Din browser understøtter desværre ikke lyd.

 

Jan er selvstændig IT-konsulent gennem sit mangeårige firma: data4u.